Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: راهی جز اعمال سیاست قیمتی برای متقاعد کردن مشترکان پرمصرف به رعایت الگوی مصرف و جلوگیری از اجحاف در حق مشترکان معمولی نداریم.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون، غلامعلی کوهساری با اشاره به ضرورت اصلاح نظام تعرفه گذاری آب، برق و گاز، در کشور اظهار داشت: متاسفانه در نظام تعرفه‌گذاری کنونی مشترکانی که بیش از الگوی مصرف استفاده دارند، هزینه بیشتری را به دولت تحمیل کرده و به نوعی این هزینه از جیب مردم پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشترکانی که بیش از الگوی مصرف از آب، برق و گاز استفاده می‌کنند باید هزینه مصرف مازاد خود را بپردازند.

وی در ادامه اظهار کرد: با اعمال این سیاست قیمتی و اجرای نظام تعرفه گذاری افزایشی – پلکانی در حق افرادی که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، اجحاف نمی‌شود. به جز اعمال این سیاست قیمتی راهکار دیگری برای کنترل مصرف اقشار پرمصرف و تشویق آنان برای بهینه سازی مصرف خود، نداریم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در شرایط فعلی تنها گزینه پیش رو برای اصلاح الگوی مصرف این است که مشترکانی که بیش از حد و فراتر از الگوی مصرف از آب، برق و گاز استفاده می‌کنند، هزینه استفاده مازاد خود را بپردازند لذا امروز میزان مصرف آب شرب در مقایسه با انچه که در بخش کشاورزی استفاده می‌شود بسیار پایین است.

وی بیان داشت: همچنین امروز ۹۰ درصد از آب شرب در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، لذا ما باید به دنبال راهکار‌هایی برای بهینه سازی مصرف در حوزه کشاورزی باشیم.

این نماینده مجلس در ادامه تاکید کرد: متاسفانه وزارت نیرو و وزارت جهادکشاورزی از کشاورزان برای استفاده از روش‌ها و ابزار‌های نوین آبیاری حمایت نمی‌کنند، باوجود اینکه میزان مصرف آب شرب در بخش خانگی پایین‌تر از کشاورزی است، اما باید نسبت به بهینه سازی مصرف در این بخش نیز اقدام کنیم. استفاده از لوازم استاندارد با مصرف انرژی بهینه یکی از مولفه‌های مهم در بهینه سازی مصرف است.

وی افزود: اصلاح شبکه‌های آب شرب شهری و روستایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. از سوی دیگر در گذشته شاهد بودیم که شرکت‌های آب و فاضلاب سیستم‌هایی که مصرف را کاهش می‌دادند را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌داد لذا با مصرف کم‌تر مردم، این پول به جیب دولت باز می‌گردد و نیاز است مجددا به این موضوع توجه شود.

کوهساری در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، بیان کرد: ما باید از ظرفیت‌های کشور برای تولید انرژی‌های تجدید پذیر استفاده کنیم. لازم است که ما در این حوزه سرمایه گذاری کنیم. سرمایه نفت فقط متعلق به نسل ما نیست بلکه برای ایندگان نیز است. ما باید با توسعه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر مصرف انرژی فسیلی را کاهش دهیم.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو بهینه سازی مصرف وزارت نیرو الگوی مصرف آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۳۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال 50 میلیون جریمه شد
  • باشگاه استقلال محکوم شد
  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • پاسخ مدیر اینتر به هجمه‌ها بابت جذب رایگان طارمی
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳