Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علایی روز پنجشنبه در جلسه شورای حفاظت منابع آب گناباد افزود:تامین آب شرب پایدار با بهره گیری از همه ظرفیتهای موجود، در اولویت مسوولان ذیربط قرار بگیرد تا تبعات منفی تنش آبی در این مناطق کاهش یابد.

وی ادامه داد: در این برنامه جامع باید با همکاری و انسجام مدیریتی مسوولان و دست اندرکاران ذیربط آب منطقه ای و آب و فاضلاب و سایر مسوولان مرتبط شهری و روستایی نیازها و مشکلات، تنشها و تبعات بحرانهای تامین آب و راهکارهای مدون برای خروج از این بحرانها و میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرحها حداقل تا یک سال آینده تدوین و به عنوان یک نسخه و سند واحد برای کاهش تنگناهای این بخش ارایه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: ایجاد وحدت رویه در تصمیم گیریها و رویکرد واحد و مدون در برنامه ریزی های کاهش تبعات بحران و تامین منابع آبی در مناطق شهری و روستایی از جمله نتایج مثبت تدوین این برنامه جامع و عملیاتی است.

علایی با اشاره به این که برنامه جامع تامین منابع پایدار دشت مشهد تا سال ۱۴۵۰ تدوین شده است افزود: در سایر مناطق شهری و روستایی هم باید بر اساس شرایط خاص منطقه ای چنین برنامه عملیاتی تدوین و الگویی واحد در تصمیم گیریها قرار گیرد.

وی ادامه داد: انجام طرحهای آبخیزداری و آبخوان داری متناسب با تغییر اقلیم  باید مورد عنایت مسوولان شرکتها و سازمانهای تابعه وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی قرار بگیرد و با اصلاح روشها و طرح اولویتهای جدید از برنامه های این بخش حمایت شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی افزایش مهاجرت از مناطق روستایی به شهرها را حاصل ضعف مدیریتی در رفع مشکلات این مناطق ذکر کرد و گفت: وجود تنش و کمبود منابع آبی در این مناطق این معضل را تشدید می کند. 

فرماندار گناباد هم حلقه مفقوده مدیریت منابع آب این شهرستان در زمان وقوع بحران را نبود چاه مدیریت بحران دانست و گفت: با توجه به استمرار معضل خشکسالی  و کمبود شدید بارشها وجود این چاه، یک ضرورت برای تامین آب در مواقع بحرانی است که باید در یکی از دشتهای گناباد حفر شود.

حامد قربانی خواستار تعیین تکلیف چهار چاه عمیق بدون استفاده در این شهر برای تامین آب شرب مورد نیاز مردم این شهرستان شد.

۸۸۷ منبع آب از جمله ۳۳۶ چاه عمیق، ۱۲۸ چاه نیمه عمیق، ۷۷ چشمه و ۳۴۶ قنات در گناباد فعال است که سالانه ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب از آنها برداشت می‌شود.

مرکز  شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مشهد شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گناباد خشکسالی آبرسانی قنات ایرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گناباد مشهد شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گناباد خشکسالی آبرسانی قنات ایرانی آب منطقه ای خراسان رضوی تامین آب منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران

عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن تبیین برنامه زمان بندی و هدف گذاری شده مناطق ۲۲ گانه پیشبرد اهداف این برنامه را بر مبنای تقویت روحیه همدلی و هم افزایی همکاران در مناطق ۲۲ گانه خواند و افزود؛ گزارش اقدامات صورت گرفته پس از تفویض اختیار برخی قرارداد‌های مالی توسط نواحی جهت بررسی میزان تحقق اهداف این موضوع و همچنین بررسی صورت وضعیت‌های صادر شده توسط نواحی با نظارت مستقیم شهردار ناحیه و تعداد قرارداد‌های منعقد شده با سقف تخصیص یافته برای این موضوع از مهم‌ترین موضوعات در حال پیگیری در سال ۱۴۰۳ می‌باشد. 

عباس شعبانی ضمن تأکید بر اطلاع رسانی به نحو شایسته اقدامات انجام شده در راستای ارتقاء وضعیت خدمت رسانی در شهر تهران افزود؛ رصد مداوم طرح بازدید‌های ۳۶۰ درجه در مناطق و طرح تحولی ۲۰ گانه خدمت و طرح الگوی خدمت مختص هر منطقه در حال انجام است که با بهره گیری از ظرفیت‌های نوین اطلاع رسانی برای پیگیری اقدامات صورت گرفته در خصوص هریک از این طرح‌ها در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

شعبانی در ادامه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ برنامه نظارت‌های میدانی و ستادی با یک رویکرد متفاوت همراه است از تشویق برترین عملکرد‌ها بر مبنای نتایج و مستندات جلسات میدانی و ستادی مناطق خبر داد.

در ادامه این نشست سید محمد فیاض مدیر کل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق ضمن بررسی و تشریح عملکرد مناطق ۲۲ گانه در انجام و پیگیری مصوبات مربوط به جلسات نظارت میدانی و ستادی هر منطقه گزارش مربوط به اقدامات عملکردی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و میزان تحقق قرار داد‌های انعقاد شده توسط شهرداران نواحی هر منطقه وگزارش بررسی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌های در دست اقدام و ارزیابی میزان عملکرد در حوزه طرح تحولی ۲۰ گانه خدمت در شهر تهران، بازدید‌های ۳۶۰ درجه و الگوی خدمت را به تفکیک هر منطقه ارائه و رصد و پیگیری مداوم این موضوعات در سال ۱۴۰۳ را مهم‌ترین برنامه این معاونت در مناطق ۲۲ گانه خواند.

مهدی شریفیان مدیر کل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امورمناطق در ادامه ضمن بررسی تحقق برنامه‌ها و انجام به موقع پروژه‌های هدف گذاری شده در مناطق به ارائه گزارشی از عملکرد مناطق به تفکیک هر منطقه و تحلیل نقاط ضعف و قوت مناطق بویژه در حوزه برنامه ریزی میزان تحقق اهداف و تکمیل پروژه ها‌ی در حال انجام در مناطق ۲۲ گانه پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • پیام کاپیتان بارسا: باید دو ساله تمدید کنید
  • آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران