Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضازاده نماینده تشکل‌های کشاورزی خراسان رضوی در جلسه امضای تفاهم نامه آب، عمل به تعهدات مندرج در تفاهم نامه‌های آب را برای صیانت از منابع آبی استان حیاتی خواند و گفت: اگر در ۲۰ سال گذشته کشاورزان به وظایف خود در صیانت از منابع آب عمل می‌کردند و شرکت آب منطقه‌ای نیز تصمیمات و عملکرد یک جانبه نداشت امروز ما مجبور نبودیم چاه‌های آب کشاورزی را کف‌شکنی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در حال حاضر ۲۲۴ حلقه چاه کشاورزی در خوشاب و ۲۴۶ حلقه چاه در بجستان داریم و تشکل‌های کشاورزی باید طوری مصرف آب را مدیریت کنند که از افت آب‌های زیرزمینی جلوگیری شود و صیانت از این نعمت خدادادی از وظایف مهم ماست.

غلامرضا ممدوحی مدیر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای نیز در این جلسه گفت: خراسان رضوی از سال ۹۶ پیگیر بحث مدیریت مشارکتی آب و واگذاری مدیریت آب به کشاورزان بوده است و در حال حاضر استان در این زمینه در کشور پیشرو است.

بیشتر بخوانید

نفس‌های ییلاقات طرقبه و شاندیز به شماره افتاده است

محمد علایی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز با ابراز خوشحالی از روند رو به جلوی امضای تفاهم نامه‌ها بار دیگر ضرورت مدیریت مشارکتی آب را مورد تاکید قرار داد و گفت: مشکلاتی که امروز کشور در حوزه آب با آن مواجه است ناشی از عدم توجه به مدیریت مشارکتی آب و بی‌توجهی به نقش حیاتی کشاورزان در حفظ و صیانت از منابع آبی است.

او خشکسالی بی سابقه امسال را مورد اشاره قرار داد و افزود: با این وجود ما در استان کمترین تنش را داشته‌ایم که دلیل آن توجه به مدیریت مشارکتی بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: قدرت اشتعال اجتماعی آب به مراتب بیشتر از قدرت اشتعال بنزین است و اگر به پیوست اجتماعی تصمیماتی که در حوزه آب می‌گیریم توجه نکنیم اقدامات ما موثر و کارساز نخواهد بود.

علایی خطاب به تشکل‌های کشاورزی خوشاب و بجستان بیان کرد: با امضای این تفاهم نامه‌ها قرار است مسیری را به اتفاق هم طی کنیم که هم منافع کشاورزان تامین شود و هم منابع آبی آسیب نبیند و در این راستا شرکت آب منطقه‌ای تا آنجا که قانون اجازه بدهد از خود انعطاف نشان خواهد داد و حتماً به تعهد خود عمل خواهد کرد.

بعد از تصویب و ابلاغ سند سازگاری با کم آبی در سال ۱۳۹۸ که نقطه عطفی در صیانت از منابع زیرزمینی آب بود تفاهم‌نامه‌های مدیریت مشارکتی آب بین شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی و تشکل‌های قانونی کشاورزان در شهرستان‌های مختلف یکی پس از دیگری به امضا رسید و امروز تعداد این تفاهم‌نامه‌ها به عدد ۱۸ رسیده است. امضای این تفاهم نامه‌ها یک اتفاق نیست بلکه یک پروسه مبتنی بر علم مدیریت برگرفته از تجارب تاریخی مدیریت آب در این سرزمینی خشک و نیمه خشک است.


انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای خشکسالی کمبود آب آب منطقه ای خراسان رضوی مدیریت مشارکتی آب شرکت آب منطقه ای صیانت از منابع تفاهم نامه ها منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی، رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: این موضوع نشان می‌دهد که با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور، این استان با سرمایه‌های انسانی نخبه و ظرفیت‌های ارزشمند، راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور است.

وی ادامه داد:این پارک آمادگی هر گونه همکاری با صنایع نفت و گاز، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها در کشور برای رفع نیازهای داخلی را دارد.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه بیش از ۲۰ محصول فناور و دانش‌بنیان توسط ۱۱ شرکت عضو پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در معرض بازدید قرار می‌ گیرد همچنین پنج شرکت‌ رشد یافته این پارک نیز به صورت مستقل در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای خود می پردازند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: از جمله حوزه فعالیت این شرکت‌ها می‌توان به تولید ادوات و تجهیزات الکترونیکی و ابزاردقیق صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته اکوستیکی و ارائه خدمات مهندسی در این حوزه، طراحی و تولید کمپرسورهای رفت و برگشتی جایگاه های گاز فشرده طبیعی، طراحی و ساخت سیستم‌های کنترل هوشمند تجهیزات دوار دوربالا و طراحی و ساخت قطعات خاص صنعتی اشاره کرد.

اسماعیلی با اشاره به این که این نمایشگاه فرصت خوبی برای ارائه دستاوردها و محصولات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در حوزه انرژی است افزود: از اهداف اصلی پارک برای حضور در این دوره از نمایشگاه، گسترش تعاملات، کمک به ایجاد بازارهای جدید داخلی و خارجی در راستای توسعه بازارهای هدف، عقد قراردادهای بازرگانی، ارائه آخرین دستاوردهای فناوری روز در حوزه صنعت انرژی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری خراسان رضوی است.

پارک علم و فناوری خراسان با ۳۷۰ شرکت فناور و ۱۳۰ شرکت دانش بنیان تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان ۴۹ پارک علم و فناوری کشور است که توانسته حدود هشت هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید