Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطارپور گفت: در حال حاضر با یکی دو سرمایه گذار کلان کشوری در بحث فرآوری پیاز در حال مذاکره هستیم و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور بتوانیم واحدهای مورد نظر را به بهره برداری برسانیم تا بخش عمده ای از  این محصول در صنایع تبدیلی فرآوری و برای مصرف سال وارد بازار شود  تا بحث تازه خوری نباشد که به مشکل برخورد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوذر عطاپور فرماندار جیرفت در گفتگو با راه آرمان در رابطه بحران پیاز در این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه اواخر فصل برداشت محصول پیاز است، بخشی از این محصول صادر و بخشی نیز توسط شرکت تعاون روستایی در حال خرید است.

وی گفت: پیازهای خریداری شده توسط شرکت تعاون روستایی به مراکز خیریه واگذار می شود.

فرماندار جیرفت عنوان کرد: امسال پیاز خارج از محصول سال تولید شده است اگر چه برخی از آن وارد بازار و بخشی نیز صادر شده است اما همچنان تولید وجود دارد.

عطاپور در پاسخ به این سوال که خرید تضمینی دولت با قیمت 596 تومان نمی تواند برای کشاورزی صرفه اقتصادی داشته باشد، اذعان کرد: قیمتی که شرکت تعاون روستایی در نظر گرفته تنها کمک به کشاورز است و این نیست که محصول کشاورز را به قیمت خریداری کنیم و زمانی که تولید پیاز زیاد است و قابل عرضه در بازار نیست و مشتری نداشته باشد شرکت تعاونی برای اینکه کشاورز تا حدودی متضرر نشود اقدام به خرید محصول می کند.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده پیاز بیشتر از این است اما این عمل کمک به کشاورز است، خاطرنشان کرد: تولید محصول بسته به عرضه و تقاضا است و بازار مصرف پیاز در کشور یک ظرفیتی دارد که مطمئنا تولید بیش از آن ظرفیت قابلیت عرضه در بازار را ندارد.

فرماندار جیرفت عنوان کرد: با توجه به اینکه از ورود کامیون های حامل پیاز از خارج از کشور جلوگیری کردیم زمینه ای برای صادرات نیز فراهم شد بخشی از آن به دلایل بین المللی از جمله بیماری کرونا خیلی از کشورها اجازه ورود پیاز ما را به کشورشان نمی دادند.

عطاپور گفت: هم اکنون اواخر برداشت پیاز را داریم و خریدی که تعاون روستایی به عنوان دولت انجام می دهد کمک به کشاورز است.

وی با اشاره به اینکه در رابطه با بحران پیاز جلسات متفاوتی تاکنون با مسئولان برگزار شده است، عنوان کرد: ترویج کشت جایگزین برای کشاورزان توسط جهاد کشاورزی در حال انجام است و همچنین برای اینکه محصول پیاز تازه خوری دارد و  خارج از فصل  تولید می شود نیاز به صنایع تبدیلی و فرآوری دارد.

فرماندار جیرفت خاطرنشان کرد: هم اکنون در بحث حمایت، اعطا تسهیلات، دریافت مجوز، تشویق سرمایه گذاران در حال مذاکره و بررسی هستیم.

عطاپور بیان کرد: در حال حاضر با یکی دو سرمایه گذار کلان کشوری در بحث فرآوری پیاز در حال مذاکره هستیم و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور بتوانیم واحدهای مورد نظر را به بهره برداری برسانیم که بخش عمده ای از  این محصول در صنایع تبدیلی فرآوری و برای مصرف سال وارد بازار شود  تا بحث تازه خوری نباشد که به مشکل برخورد کنیم.

وی در رابطه با بحران آب در این منطقه نیز اشاره کرد و گفت: به جهت کم بارشی در دو سال اخیر تابستان بسیار سختی را  از لحاظ بحث آب کشاورزی و از همه مهمتر آب شرب در پیش خواهیم داشت.

فرماندار چیرفت افزود: با توجه به جلساتی که برگزار شده و خواهد شد قرار بر این است که برخی از موتورپمپ ها در طول روز خاموش و  از کشت محصولاتی که به آبیاری زیاد نیاز دارد جلوگیری شود زیرا آب شرب مردم برای ما مهمتر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمک به کشاورز فرماندار جیرفت تعاون روستایی صنایع تبدیلی شرکت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد اما ریالی پرداخت نشد

به گزارش خبرنگار مهر، عطااله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران درباره آمار خرید گندم تا امروز به مهر گفت: از ۱۰ فروردین تا امروز حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن گندم به ارزش ریالی حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان (همت) از گندم‌گاران خریداری شده؛ اما ریالی پرداخت نشده است.

وی با اشاره به نرخ تضمینی گندم افزود: قیمت خرید تضمینی گندم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که تأخیر در پرداخت پول کشاورزان منجر به دلسردی آنها می‌شود.

رئیس بنیاد ملی گندم کاران ادامه داد: در سال‌های گذشته معمولاً در ابتدای فصل پس از خرید ۵۰ تا ۶۰ درصد محصول پول دو تا سه روز به کشاورزان پرداخت می‌شد و فقط پول گندم‌های سردسیر با کاهش اعتبار با تأخیر واریز می‌شد؛ اما سال گذشته و امسال وضعیت به گونه‌ای شد که پول گندم با تأخیر چند ماهه به گندم کاران پرداخت می‌شود.

هاشمی با اشاره به پیش بینی برداشت گندم امسال در کشور گفت: با توجه به وضعیت مناسب بارش پیش بینی می‌شود بیش از ۱۳.۵ میلیون تن گندم در کشور برداشت شود و حدود ۱۱.۵ میلیون تن خرید تضمینی داشته باشیم اما اگر نحوه پرداخت محصولات اصلاح نشود آمار فروش کاهش پیدا می‌کند.

کد خبر 6100149 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رشد بالغ بر ۱۰ درصد خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد، اما ریالی پرداخت نشد
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد اما ریالی پرداخت نشد
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان