Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ﻗﺎﺿﯽ ﻣﺮﺗﻀﻮی ﻣﻌﺎون ﻗﻀﺎﯾﯽ رﺋﯿﺲ ﮐﻞ دادﮔﺴﺘﺮی و رﺋﯿﺲ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺻﯿﺎﻧﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی در دوﻣﯿﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺻﯿﺎﻧﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب اﺳﺘﺎن ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﮔﻔﺖ: ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﯽ ﻧﻈﯿﺮ ﺷرکت آب ﻣﻨﻄﻘﻪ‌ای ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﺸﺎرﮐﺘﯽ ﻣﻨﺎﺑﻊ با اﻟﮕﻮﯾﯽ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺮای ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آب در ﮐﺸﻮر اﺳﺖ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: اﻗﺪاﻣﺎت ﺷﺮﮐﺖ آب ﻣﻨﻄﻘﻪ‌ای خراسان رضوی در ﺣﻮزه ﺻﯿﺎﻧﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب ﺑﺎ ﺣﻀﻮر ﺧﻮد ﺑﻬﺮه ﺑﺮداران را ﯾﮏ اﻟﮕﻮی ﻣﻮﻓﻖ است که می ﺗﻮاﻧﺪ ﺗﺠﺎرب اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده دﯾﮕﺮ ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎ و دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎی اﺟﺮاﯾﯽ ﮐﺸﻮر ﻗﺮار گیرد.
ﻣﻌﺎون ﻗﻀﺎﯾﯽ رﺋﯿﺲ ﮐﻞ دادﮔﺴﺘﺮی و رﺋﯿﺲ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺻﯿﺎﻧﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ادامه داد: ﺣﻞ ﻣﺴﺎﺋﻞ و ﻣﺸﮑﻼت ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﺮدم، ﺣﻞ اﺧﺘﻼﻓﺎت با ﻣﺬاﮐﺮه و ﻣﺸﻮرت و ﭘﺮﻫﯿﺰ از ﮐﺸﺎﻧﺪن آن ﺑﻪ دادﮔﺎه ﻫﺎ ﺷﯿﻮه ای ﭘﺴﻨﺪﯾﺪه و ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻘﺪﯾﺮ اﺳﺖ.
قاضی ﻣﺮﺗﻀﻮی ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮداﺷﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب زﯾﺮزﻣﯿﻨﯽ در ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ، بیان کرد: ﮐﺎﻫﺶ ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﻪ ﺑﯿﺶ از ۴۶۰ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻣﺘﺮﻣﮑﻌﺐ ﻧﺸﺎن از ﻋﺰم ﺟﺪی دوﻟﺖ، دستگاه ﻗﻀﺎﯾﯽ، ﻣﺠﻠﺲ و ﺑﻮﯾﮋه ﺧﻮد ﻣﺮدم در ﺻﯿﺎﻧﺖ از اﯾﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ارزﺷﻤﻨﺪ دارد ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ اﯾﻦ ﮐﺎﻻی ﺑﺎ ارزش را ﺑﻪ درﺳﺘﯽ و به اﻧﺪازه ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪ ﺗﺎ آﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻓﺮزﻧﺪان ﻣﺎﻫﻢ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ با ﺑﺮداﺷﺖ ان زﻧﺪﮐﯽ کنند.   او ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﯾﮑﯽ از دلایل ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﯾﻦ ﮐﻤﯿﺘﻪ در ﺳﻄﺢ اﺳﺘﺎن را ﺟﺪی ﮔﺮﻓﺘﻦ ﮐﺎر از ﻃﺮف دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎی ﻣﺘﻮﻟﯽ و ﻋﻀﻮ داﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪه ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﺼﻮﺑﺎت اﺟﺮاﯾﯽ ﮔﺮدد و در ﮐﻨﺎر اﯾﻦ ﻣﻮارد ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻧﻘﺶ موثر رﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ را ﻧﯿﺰ ﻓﺮاﻣﻮش ﮐﺮد. زﯾﺮا رﺳﺎﻧﻪ ﺑﻌﻨﻮان اﻣﯿﻦ ﻣﺮدم ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ ﭘﯿﺎم اﺻﻠﯽ اﯾﻦ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﺎن ﺣﻔﻆ ﻣﻨﺎﺑﻊ آب با ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﻫﻤﮕﺎﻧﯽ اﺳﺖ را ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻧﻤﺎﯾﺪ.
ﻣﺤﻤﺪ ﻋﻼﯾﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ آب ﻣﻨﻄﻘﻪ‌ای ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی نیز ﺑﺎ اراﺋﻪ ﮔﺰارﺷﯽ از آﺧﺮﯾﻦ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ آب ﻫﺎی ﺳﻄﺤﯽ و زﯾﺮزﻣﯿﻨﯽ اﺳﺘﺎن گفت: ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﺳﺎل آﺑﯽ ۹۹ - ۹۸ ﺗﺎ ﮐﻨﻮن ﭘﺮ ﺑﺎرش ﺗﺮﯾﻦ ﺳﺎل در ۵۰ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻮده اﺳﺖ. ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺳﺪﻫﺎی اﺳﺘﺎن ﭘﺲ از ۱۵ ﺳﺎل ﺑﻪ ﺑﯿﺶ از یک ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﻣﺘﺮﻣﮑﻌﺐ رﺳﯿﺪه اﺳت.   او ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﺳﺮرﯾﺰ ﺷﺪن ﺑﯿﺶ از ۹۰ درﺻﺪ ﺳﺪﻫﺎی افزود: در ﺳﺎل ﺟﻬﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻪ درﻫﺎی رﺣﻤﺖ اﻟﻬﯽ ﺑﺎز ﺷﺪه ﺣﺠﻢ ﺑﺎرش ﻫﺎی ﮐﻢ ﺳﺎﺑﻘﻪ و آب ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺷﺪه ﺳﺪﻫﺎ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻨﺎﺳﺐ و ﻣﺒﺎرﮐﯽ ﺑﺮای ﺟﻬﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ در ﻫﻤﻪ ﺑﺨﺶ ﻫﺎ و ﺑﻪ ویژه در ﮐﺸﺎورزی است.   ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ آب ﻣﻨﻄﻘﻪ‌ای ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ادامه داد: ﺑﺰرگ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺑﺮای ﺣﺮﮐﺖ به منظور ﺣﺎﮐﻤﯿﺖ و ﻣﺪﯾﺮیت ﮐﺎرآﻣﺪ، ﻣﻮﻓﻖ، ﭘﺎک و ﺑﺮوز آب، ﻏﯿﺒﺖ ﻣﺮدم و ﺗﺸﮑﻞ ﻫﺎی ﻗﺎﻧﻮنی ﻣﺮدﻣﯽ و ﺑﻪ وﯾﮋه ﮐﺸﺎورزان در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آب و ﻋﺪم اﻋﺘﻤﺎد آنها ﺑﻪ ﻣﺎ اﺳﺖ. ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻃﺮﺣﯽ ﻣﺪون و ﺷﻔﺎف ﺗﺼﺪی ﮔﺮی ﻫﺎی در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آب را ﺑﻪ ﻣﺮدم ﺑﺴﭙﺎرﯾﻢ و در وﻇﺎﯾﻒ ﺣﺎﮐﻤﯿﺘﯽ ﺑﺎ آنها ﻣﺸﻮرت ﮐﻨﯿﻢ.
علایی ﮐﺎﻫﺶ ﺑﺮداﺷﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب زﯾﺮزﻣﯿﻨﯽ ﻃﯽ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ را دﺳﺖ آوردی ﺑﺴﯿﺎر ﻣﺒﺎرک و ﻧﻘﻄﻪ ﻋﻄﻔﯽ در رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﯾﮏ زبان ﻣﺸﺘﺮک ﺑﺎ ﮐﺸﺎورزان داﻧﺴﺖ و بیان کرد: ﻣﺎ ﺑﺮای ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺑﺎر در ﮐﺸﻮر ﻧﺸﺎن دادﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻟﻄﻒ ﺧﺪاوﻧﺪ و اﻧﺴﺠﺎم ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ و بر ﻣﺒﻨﺎی ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﺸﺎرﮐﺘﯽ ﺑﺪون اﯾﺠﺎد ﻧﺎرﺿﺎﯾﺘﯽ و ﺷﮑﺎﯾﺖ میﺗﻮان ﮐﺸﺎورزان ﻋﺰﯾﺰﻣﺎن را ﺑﻪ ﻣﯿﺪان ﺑﯿﺎورﯾﻢ ﺗﺎ آﻧﻬﺎ در ﯾﮏ ﺳﺎل ۴۶۰ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻣﺘﺮ ﻣﮑﻌﺐ از آﺑﺨﻮان ﻫﺎی زﯾﺮزﻣﯿﻨﯽ ﮐﻤﺘﺮ برداشت ﮐﻨﻨﺪ، ﺷﮑﺎﯾﺖ آﻧﻬﺎ از ﺷﺮﮐﺖ ﻧﺼﻒ ﺷﻮد و اﻋﺘﻤﺎد ﻣﺮدم ﺑﻪ شرکت
و ﻋﻤﻠﮑﺮد آن اﻓﺰاﯾﺶ ﯾﺎﺑﺪ. ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎ و ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف ﺑﺮق ﭼﺎه ﻫﺎی ﮐﺸﺎورزی ﮐﺎﻫﺶ ﻣﻌﻨﺎداری داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.   انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صیانت از منابع آب آب های زیر زمینی آبیاری نوین ﺻﯿﺎﻧﺖ از ﻣﻨﺎﺑﻊ آب آب ﻣﻨﻄﻘﻪ ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

مهدی توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد ظرفیت مهم توسعه و رونق اقتصادی در جنوب استان خراسان رضوی و شمال استان خراسان جنوبی را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این فرودگاه بستری برای حمل‌ و نقل هوایی و جابجایی مسافر در ۱۵ شهر پیرامونی آن فراهم آمده است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: با راه‌اندازی فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد که بعد از ۳۰ سال با پیگیری‌های مجدانه دولت سیزدهم به سرانجام رسید، زمان سفر به تهران به حدود یک ساعت کاهش یافت و آرزوی دیرینه مردم منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد بعد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد و فرودگاه شهدای سبزوار به‌ عنوان سومین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خراسان رضوی با ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در خردادماه پارسال افتتاح و از مهرماه به بهره‌برداری رسید.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اذعان کرد: شرکت هواپیمایی وارش با برقراری پروازهای منظم هفتگی در مسیر تهران ـ گناباد ـ تهران طی ۴۰ پرواز بیش از ۳۹۰۰ نفر مسافر را تاکنون جابجا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری فرودگاه گناباد، ساکنین شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی از جمله گناباد، بجستان، بردسکن، خلیل‏‌آباد، قائن، فردوس، خضری و دشت بیاض، سرایان، خواف و... در زمان کمتر از ۲ ساعت می‌توانند به فرودگاه دسترسی داشته باشند، همچنین این زمان برای ساکنان شهرستان کاشمر در فاصله ۱۲۵ کیلومتری گناباد حدود ۷۵ دقیقه است.

توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در ۶ کیلومتری شمال این شهر و در حاشیه بزرگراه گناباد به تربت‌حیدریه احداث شده که دسترسی سریع و آسان و بدون بار ترافیکی یکی از مزیت‌های نسبی آن است.

وی افزود: از جمله امکانات در این فرودگاه برای مسافران، پارکینگ شبانه‌روزی و ساعتی، تاکسی درون‏‎ شهری و برون‏ شهری با قیمت مناسب، اتاق کودک -کافی شاپ و غرفه عرضه سوغاتی و صنایع دستی شهرستان است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد بیان کرد: افزایش تقاضای سفر هوایی و حمایت مردمی، شرط لازم جهت افزایش تعداد پروازها در هفته است که در صورت تحقق آن، با زیرساخت فعلی ظرفیت برقراری پروازها به‌صورت همه‌روزه در مسیرهای مختلف هوایی را دارد.

وی با بیان اینکه مسافران می‌توانند برای خرید بلیت از سایت‌‏های معتبر اقدام کنند، گفت: راه‌اندازی این فرودگاه بستر توسعه و رونق منطقه در زمینه‌های مختلف را افزایش داده است.

مرحله نخست بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی چهارم خردادماه سال گذشته با حضور رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد. برای تکمیل و بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

فرودگاه شهدای گناباد دارای زمینی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و ۲۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و اکنون به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • کیفیت هوای مشهد قابل قبول است
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • امروز در هوای تهران نفس بکشید