Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله پژمان‌فر در جلسه علنی روز دوشنبه در نطق میان دستور خود اظهار داشت: از مردم ایران اسلامی که در همایش بزرگ مواسات، همدلی و کمک مومنانه جلوه‌های بزرگی را آفریدند و به آحاد مردمی که تحت فشار بودند این پیام را دادند که اگر مسئولان شما و دردهایتان را فراموش کردند ما مردم مومن و انقلابی شما را فراموش نمی‌کنند، قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: از کسانی که پویش بزرگ نذر سلامت در روزهای آغازین بیماری کرونا در جامعه را شکل دادند و در مشهدالرضا راه‌اندازی کردند و همچنین از آستان قدس‌ رضوی که بدون سر و صدا در بالاترین سطح، کمک‌هایی را در روزهای نخست به کارگران، دستفروشان و همه کسانی که به دلیل کرونا بیکار و سفره آنها خالی شده بود پرداخت، قدردانی می‌کنم.

پژمانفر بیان داشت: همین‌جا به خیل عظیم هنرمندان و مستندسازان کشور، خصوصاً خراسانی که اثبات کردند می‌توانند پا جای شهید آوینی گذاشته و این جلوه‌های الهی را به نمایش گذارند، اجازه ندهند این امر به فراموشی سپرده شود.

وی ادامه داد: به عنوان برادری کوچک در حوزه فرهنگی می‌خواهم به ندای رهبری لبیک گفته و حضور پرشوری در صحنه داشته باشد و بر وزارت ارشاد و تمامی دستگاه‌های فرهنگی لازم است نهایت مساعدت را با این عزیزان داشته باشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با توجه به فرمایشات رهبری در ستاد کرونا و نیاز شدید جامعه به دعا و معنویت که ماه مبارک رمضان اوج آن است، با پشتوانه معنوی ایجاد شده در این ماه که تا یک سال می‌توانیم در مقابل هجمه شدید شیاطین خود را حفظ کنیم. لازم می‌بینم این ستاد با نظرخواهی از کسانی که به این موضوع توجه داشته تجدیدنظر کند.

وی تصریح کرد: قطعا حضور در صحن‌های مطهر و مساجد با رعایت پروتکل‌های روشن و شفاف فرصتی برای بهره‌برداری آحاد مردم از شب‌های قدر است.

پژمانفر خاطرنشان کرد: چهار سال است که در منطقه مظلوم کلات، سیل‌ها تجربه تلخی را برای مردم ایجاد کرده و متاسفانه عدم انجام تکالیف قانونی دستگاه‌ها روز به روز مردم را بر ماندگاری در این منطقه متزلزل می‌کند و متاسفانه این امر کوچ‌هایی را با چشم‌های اشکبار بر مردم این منطقه و حاشیه‌نشینی واداشته است.

وی افزود: مسئولان محترم به داد مردم کلات برسید از کجا و کدام مشکلات مردم این منطقه بگویم که نتوانسته‌ایم آن را حل کنیم. من از مردم این منطقه با توجه به کوتاهی‌های صورت گرفته عذرخواهی می‌کنم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس یادآور شد: کوه‌خواری و تصرفات بی‌رویه زمین‌های منابع طبیعی که عمدتاً توسط دستگاه‌هایی به نوعی متولی این امور هستند غوغا می‌کند، ارتفاعات جنوب مشهد و زمین‌های اطراف مشهد نمونه‌ای از این زخم‌هایی است که بر پیکر جامعه وارد شده و موجب جراحت بی‌اعتمادی بر مردم شده است.

پژمانفر عنوان کرد: موضوع سهام پدیده امروز در بورس عرضه شده است. از همه کسانی که تلاش کردند مشکل مردم حل شود از جمله استاندارد استان خراسان رضوی قدردانی می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: به مردم و سهام‌داران پدیده توصیه می‌کنم سهام خود را زود نفروشند زیرا ارزیابی‌های صورت گرفته مرتبط به سال ۹۴ است و در صورت ارزیابی مجدد و همچنین افزایش سرمایه که مقرر شده صورت بگیرد مطمئناً جبرانی برای خسارت‌های مادی و معنوی شما خواهد بود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: به مسئولان متذکر می‌شوم چرا سامانه سناپ ( سامانه نقل و انتقال سهام پدیده) را جمع‌آوری و شرایط سهام ابنیه را برای ورود به بورس مهیا نمی‌کنید؟ مگر شما نمی‌گویید سهام فروشی خارج از بورس، خلاف قانون است.

پژمان‌فر اظهار داشت: با توجه به حساسیت مجلس آینده، تشکیل جلسه وفاق برای جمع‌آوری چارچوب نحوه اداره مجلس و بررسی فرایند نهایی جهت رسیدن به نامزد واحد در مجلس یازدهم در سه گام، یک مساله امیدوار کننده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم در این جلسه بتوانیم موجب انسجام، وحدت واقعی و خروج از روال گذشته مجلس برای آغاز فعالیت‌های خود باشیم. در این جلسه و جلسات سعی شده که زمینه ایجاد وحدت واقعی شکل گرفته و بازی‌های از پیش طراحی شده را کنار بگذاریم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در گام دوم انقلاب باید مجلسی را تشکیل داد که اولویت آن مسائل مردم باشد و این اتفاق صورت نمی‌گیرد مگر اینکه در همه مسائل و اقدامات از بدعت‌های گذشته مانند شام دادن و اقدامات پلشت دیگر دست برداریم.

پژمانفر عنوان کرد: مسئله بورس نگرانی‌های زیادی را برای مردم ایجاد کرده اما در عین حال بر دولت و صدا و سیما لازم است که به مردم آموزش‌های لازم برای ورود به این عرصه بدهند تا مردم دار و ندار خود را در مسیری قرار ندهند که بعداً پشیمان شده و این امر موجب تجمعات بزرگتر در آینده شود.

وی گفت: از طرفی دیگر ارائه اعطای خدمات به مردم در کد بورسی، احتیاج به صف کردن آنها در این فضای نامناسب ندارد. بر دولت لازم است تا شرایط را برای رفع مشکلات مردم فراهم کند.

نماینده مشهد و کلات در مجلس خاطرنشان کرد: ما تمام تلاش خود را انجام دادیم تا مجلس دهم هم بتواند خدمت شایسته‌ای در کنار خدمات دیگر در اولویت‌های مردم داشته باشد اما برخی افراد اجازه ندادند.

پژمانفر افزود: شاید مجلس در زمینه قانونگذاری اقداماتی را انجام داد اما در حوزه نظارت نتوانست وظایف خود را انجام دهد و امروز کارنامه ناموفقی برای مجلس دهم به یادگار گذاشت  امیدواریم مجلس یازدهم مجلس بی‌حاشیه‌ای برای انجام خدمت خالصانه به مردم باشد.

برچسب‌ها صدا و سیما آستان قدس رضوی مجلس یازدهم نصرالله پژمان ‌فر دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما آستان قدس رضوی مجلس یازدهم دولت صدا و سیما آستان قدس رضوی مجلس یازدهم دولت مشهد و کلات در مجلس نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس بودجه ١٤٠٣، وزارت آموزش و پرورش با احتساب ردیف‌های متفرقه اعمال نشده در مجموع ٢٧٨ هزار میلیارد تومان بودجه دارد؛ رقمی که نشان می‌دهد این وزارتخانه سهمی معادل ۹.۸۳ درصد از منابع بودجه عمومی کشور دارد.

اگرچه انتظار می‌رفت که بودجه ١٤٠٣ متناسب با برنامه هفتم توسعه ارائه شده باشد و مقدمات اجرای سال اول برنامه را فراهم کند، اما اکنون بسیاری از احکام تصویب شده در برنامه هفتم مورد توجه قرار نگرفته است. 

سهم آموزش و پرورش از بودجه ١٤٠٣ به گواه گزارش نهاد پژوهشی مجلس، «چالش‌هایی را برای نظام آموزش و پرورش در سال پیش رو ایجاد خواهد کرد» که «توان مدیریت تحولی و حل چالش‌های اساسی تعلیم و تربیت کشور» را از این وزارتخانه خواهد گرفت.

ماجرای چالش برانگیز در اعتبارات این وزارتخانه به بزرگترین هزینه جاری آن بازمی‌گردد؛ «حقوق و دستمزد و مطالبات فرهنگیان» که مرکز پژوهش‌ها تاکید دارد «برآورد دقیق» درباره آن صورت نگرفته و از این رو، همچنان «حقوق و دستمزد و مطالبات فرهنگیان» از جمله مشکلات پیش روی آموزش و پرورش در سال جاری خواهد بود. 

بودجه‌ای که ۳۵ درصد آب رفت

عدم برآورد دقیق از این نقطه آغاز شده است؛ آنجا که وزارت آموزش و پرورش برای ردیف «ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها» در سال ١٤٠٣ حدود ٣٣٧ هزار میلیارد تومان بودجه مورد نیاز برآورد کرده و این در حالی است که اکنون در لایحه تقدیمی از سوی دولت به مجلس، این رقم به ٢١٧ هزار میلیارد تومان تقلیل یافته؛ یعنی ۳۵.۵ درصد کمتر از برآورد اولیه وزارتخانه. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش اخیر خود این موضوع را به معنای «کمبود قطعی اعتبارات برای پرداخت حقوق و دستمزد معلمان در سال پیش رو» تعبیر کرده است.

تخصیص مازاد بر بودجه مصوب آموزش و پرورش به خصوص ذیل ردیف «ادارات کل آموزش و پرورش استانها» تقریباً در همه سال‌های گذشته، تبدیل به رویه‌ای مشخص شده است. در ١٠ سال گذشته تخصیص «ادارات کل آموزش و پرورش استانها» تا ١٢٤ درصد نیز رسیده است و در برخی از سال‌ها همچون سال ۱۳۸۴ یا ۱۳۷۵ تخصیص بالاتر از ١٥٠ درصد نیز صورت گرفته است. این موضوع موجب به هم ریختن نظم و نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی کشور می‌شود و این چالش دقیقا از عدم برآورد دقیق منابع مورد نیاز برای این ردیف نشئت می‌گیرد؛ عارضه‌ای که از آن در بودجه با عنوان کم‌برآوردی یاد می‌شود و اگر رخ نمی‌داد، اجبار به پرداخت‌های مازاد در طول سال وجود نداشت. 

افزایش ۱۷ درصدی بودجه هم دردی را دوا نمی‌کند

این موضوع در حالی به یک چالش تبدیل شده که به طور کلی بودجه آموزش و پرورش در بودجه امسال نسبت به قانون بودجه سال ١٤٠٢، افزایش ۱۷ درصدی داشته است. با این حال این «افزایش سقف اعتبارات»، آموزش و پرورش را از قید مشکلات همیشگی و روزمره خارج نکرده و توان لازم برای تحول و حل مشکلات اساسی را ایجاد نمی‌کند.

بررسی وضعیت عملکرد بودجه آموزش و پرورش در ۸ ماهه اول ۱۴۰۲

برای روشن‌تر شدن وضعیت بودجه آموزش و پرورش در سال ١٤٠٣ سراغ گزارش دیگری از مرکز پژوهش‌های مجلس رفتیم که در پایان ماه دی سال گذشته منتشر شد و وضعیت عملکرد بودجه هشت ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ را بررسی و تصویری از وضعیت مالی این وزارتخانه ارائه کرد.

طبق اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس، تا پایان آبان ۱۴۰۲ از کل اعتبارات هزینه‌ای عمومی وزارت آموزش و پرورش که ۱۹۶ هزار میلیارد تومان بود، ۶۷.۵ درصد یعنی معادل ۱۳۱ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته که این عدد بیش از انتظار تحقق در هشت ماه است. قابل توجه آنجاست که از این مبلغ ۱۱۸ هزار میلیاردتومان (۹۰.۱۱ درصد) صرف پرداخت حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی و بازنشستگان شده است.

از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ۷.۸ هزار میلیارد تومان نیز که عمده و مهمترین بخش اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای وزارت آموزش‌وپرورش را تشکیل می‌دهد، تا پایان آبان ۱۴۰۲ تنها ۲۵ درصد معادل ۱.۹ هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده است. این وضعیت گویای آن اســت که تقریبا کل بودجه تخصیص‌یافته به وزارت آموزش و پرورش، صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و به پروژه‌های تحولی یا ساخت وساز مدارس بودجه‌ای که حلال مشکلات باشد، اختصاص نیافته است.

ریشه بسیاری از کمبود‌ها و ناکارآمدی‌ها در نظام آموزش وپرورش را باید در بودجه این وزارتخانه جستجو کرد. وقتی که با وجود برنامه‌ریزی‌های دقیق به دلیل عدم تخصیص بودجه، کاری پیش نمی‌رود و تنها با بودجه‌های ناچیز، وظایف روزانه انجام شده و حقوق و دستمزد ماهیانه کارمندان پرداخت می‌شـود.

آنچنان که گزارش‌های نظارتی پژوهشی نیز صحه می‌گذارد، یکی از دلایلی که سبب کمبود بودجه می‌شود، عدم برآورد دقیق همه هزینه‌ها و مصارف از سوی آموزش‌وپرورش و نبود آمار‌ها و سنجه‌های دقیق و شفاف است. درباره تبصره‌های بودجه‌ای مرتبط با آموزش و پرورش نیز در برخی موارد به دلیل مشکلات فرایند اجرا یا قدرت پایین آموزش‌وپرورش در چانه‌زنی نسبت به سایر حوزه‌ها، تخصیص کاملی دیده نمی‌شود.

در اکثر ردیف‌های بودجه آموزش‌وپرورش مبالغ تخصیص داده شده به مراتب کمتر از انتظار تخصیص در هشت ماه (مأخذ هشت دوازدهم) است و عمده آنچه که بیش از انتظار تخصیص داده شده مربوط به ادارات کل آموزش وپرورش استان‌هاست که بازهم صرف حقوق و دستمزد خواهد شد.

بودجه هزینه‌ای تخصیصی به ادارات کل آموزش وپرورش استان‌ها تا پایان آبان سال جاری ۱۲۳ هزار میلیارد تومان بوده است. از این میزان ۱۱۶ هزار میلیارد تومان ۹۴.۴ درصد صرف پرداخت حقوق کارکنان رسـمی، پیمانی و قراردادی و بازنشستگان می‌شود.

با توجه به گزارش‌های بازوی پژوهشی مجلس، دولت باید فکری برای وزارت آموزش و پرورش کند، وزارتخانه‌ای که عمده هزینه‌های آن مربوط به حقوق و دستمزد معلمان است و هر سال با کسری بودجه دست و پنجه نرم می‌کند؛ اتفاقی که پیامد‌های آن علاوه بر معلمان، نظام آموزشی کشور را نیز به چالش می‌کشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ماجرای سهام کارگران چیست؟
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه