Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد علایی روز شنبه در جلسه شورای حفاظت از مناب آب گناباد افزود: هزینه های بسیار برای لایروبی رودخانه ها نتایج پایدار به دنبال ندارد زیرا در سیلاب بعدی به حالت قبلی باز می گردد لذا باید به فکر ایجاد خاکریز و ساماندهی مسیل ها بود.

وی اظهار داشت: همچنین باید از رسوبات رودخانه ها و مسیل ها در شن شویی ها و برای انجام زیرساخت ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سیلاب سال های گذشته در شهرستان تایباد و مرز دوغارون یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد ولی امسال با برنامه ریزی صحیح و ایجاد خاکریز و هزینه ۲۸۰ میلیون ریال به رغم بارندگی های شدید هیچ خسارتی در تایباد به بار نیامد و سیلاب وارد این شهر نشد.

علایی افزود: تامین آب مورد نیاز دام ها نباید خللی در تامین آب شرب مردم روستاها ایجاد کند چون دام ها بخشی از اقتصاد روستاییان را تشکیل می دهند و باید با حفر چاه های جایگزین این مشکل کاهش یابد و شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نمی کند.

وی اظهار داشت: اجرای طرح پرورش آرتیمیا (میگوی آب شور) در شهرستان گناباد نباید به دلیل کمبود منابع آب متوقف شود و باید با حفر چاه جایگزین آب مورد نیاز برای تامین مصارف مردم جبران شود.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب شهری استان خراسان رضوی هم گفت: طرح انتقال آب گناباد به طول ۱۵۰ کیلومتر بعد از مشهد طولانی ترین خط انتقال آب در این استان است که با توجه به طولانی بودن و فرسوده بودن تجهیزات، وقوع اتفاق ها در این بخش افزایش یافته و ۳۵ کیلومتر خط انتقال آب گناباد نیازمند بازسازی است که با پیگیری های انجام شده ۲.۵ کیلومتر در حال واگذاری به پیمانکار است و برای چهار کیلومتر دیگر اسناد مناقصه در دست تدوین می باشد. 

منصور آذرین فر افزود: اجرای طرح های آب و فاضلاب شهری در گناباد برای تکمیل نیازمند ۳۳۵ میلیارد ریال و توجه بیشتر مسئولان مربوطه است.

نماینده مردم گناباد و بجستان و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به تصویب طرح انتقال آب از دریای عمان به خراسان رضوی گفت: اجرای این طرح اقتصاد منطقه را در ابعاد مختلف متحول می کند و  باید از این ظرفیت برای توسعه و رونق اقتصادی به خصوص کشاورزی در این شهرستان ها بهره گرفت.

حیمد بنایی افزود: با توجه به توان و ظرفیت گناباد باید با اهتمام مسئولان ذیربط و اختصاص ردیف های اعتباری مناسب تعدادی سد و بند خاکی بزرگ برای بهره بردای مناسب از منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن در این شهرستان احداث شوند.

فرماندار گناباد هم گفت: با توجه به استمرار خشکسالی و کمبود منابع آب برخی از مناطق شهری و روستایی این شهرستان به خصوص در زمان افزایش گرمای هوا در تابستان امسال با کمبود آب مواجه بودند و معضل برخی مناطق روستایی شهرستان همچنان ادامه دارد.

حامد قربانی افزود: با توجه به افزایش مقطعی جمعیت گناباد به خصوص در ایام محرم و صفر برخی مناطق روستایی مانند براکوه و روستاهای بخش کاخک این شهرستان با کمبود شدید منابع آب مواجه می شوند.

وی استفاده از آب شرب در مناطق روستایی برای مصرف دام ها و کمبود آب برای تامین فضای سبز را از دیگر مشکلات این شهرستان ذکر کرد و اظهار داشت: ۱۲ درصد مجموع آب تولیدی این شهرستان برای آبیاری فضای سبز در شهرها مصرف می شود که در زمان افزایش مصرف و کمبود منابع آب در تابستان امسال برای مدتی آبیاری فضای سبز قطع شد.

از مجموع ۱۹ هزار و ۶۲۴ مشترک آب و فاضلاب روستایی در ۷۵ روستای گناباد ۱۷ هزار و ۷۱۶ نفر مشترکان مسکونی و بقیه غیرمسکونی هستند.

۲۴ هزار مشترک در گناباد و شهرهای بیدخت و کاخک این شهرستان زیرپوشش خدمات اداره آب و فاضلاب شهری قرار دارند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

۲۰۹۵/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد

محمدرضا بسملی گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست سبزوار از این متخلف محیط زیست یک قبضه سلاح غیرمجاز ساچمه زنی و پنج عدد فشنگ چهارپاره مخصوص شکار چهارپا، هفت عدد فشنگ ساچمه ریز مخصوص شکار پرنده و یک قبضه چاقو کشف و ضبط کردند.

رییس اداره محیط زیست سبزوار گفت: شهروندان وظیفه شناس و دوستداران محیط زیست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکار و صید، مورد را به یگان حفاظت محیط زیست سبزوار به شماره تماس۴۴۴۴۹۳۰۳ یا پاسگاه های انتظامی محل گزارش کنند.

۲ منطقه حفاظت‌ شده شیراحمد و پروند با مجموع مساحت ۳۹ هزار هکتار و همچنین مناطق شکارممنوع ریوند و "کمرقلعه" با گستره ۱۰۸ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های سبزوار، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی قرار دارند.

پلنگ، قوچ و میش، کل و بز، آهو، روباه، کاراکال، گربه وحشی، شغال، مار شاخدار، مار جعفری، بزمجه و پرندگانی نظیر بالابان، عقاب طلایی، کبک، باقرقره شکم سیاه و زاغ بور از گونه های شاخص جانوری در مناطق حفاظت‌شده "ریوند، پروند و شیراحمد" شهرستان سبزوار هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • ۵ مصدوم در سانحه رانندگی در خواف
  • اراضی ملی در شهرستان طرقبه و شاندیز رفع تصرف شد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان