Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی به صورت سرزده از روستاهای زشک و ابرده با هدف بررسی اقدامات دستگاه های اجرایی پس از بارندگی اخیر و همچنین پروژه های در حال اجرای مجموعه پدیده شاندیز به همراه دادستان و فرماندار شهرستان طرقبه و شاندیز بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رزم حسینی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان بینالود که در محل دهیاری زشک برگزار شد، اظهار کرد: خداوند را بابت بارش نزولات آسمانی شاکر و قدردانیم، بدیهی است که این حجم از بارش خسارت‌هایی را نیز در پی دارد اما باید درایت به خرج دهیم و با هوشیاری و تدبیر برای مقابله با خسارتهای احتمالی اقدام کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه همزمان با هشدارهای هواشناسی بیش از یک هفته است ستاد مدیریت بحران در استان تشکیل شده و تمامی دستگاه‌های بحران مدار از آمادگی کامل برخوردار می‌باشند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: خوشبختانه با هم افزایی و همکاری مدیران، مدیریت خوبی صورت گرفت اگر چه در برخی موارد غفلت، سهل انگاری و عافیت طلبی مدیران در گذشته باعث بروز خساراتی نیز شد .

رزم حسینی تاکید کرد: با توجه به حجم روان آب‌ها در رودخانه زشک مسئولیت بستر و حریم رودخانه با آب منطقه‌ای است و حداکثر ظرف 15 روز آینده باید آن را تعیین و مزاحمت‌های ایجاد شده در این مسیر را طی گزارشی به استانداری و دادستانی اعلام کند.

وی اجرای دیوار ساحلی را یکی دیگر از ضرورت های منطقه زشک دانست و افزود: حداکثر تا ابتدای اردیبهشت ماه نقشه اجرایی دیواره تدوین و عملیات اجرایی آن آغاز شود که 50 درصد هزینه توسط آب منطقه ای و بقیه از محل خودیاری مردم تامین خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر لایروبی رودخانه زشک، گفت: این مهم از هم اکنون باید به اجرا در آید.

رزم حسینی بر لزوم اتمام مطالعات آبخیزداری زشک تاکید و افزود: ظرف یک ماه آینده باید این مهم به اتمام برسد و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شود که 30 درصد هزینه‌های اجرای طرح از محل خودیاری و 70 درصد الباقی از اعتبارات دولت تامین خواهد شد.

تجهیز شهرداری‌های طرقبه و شاندیزبه ماشین آلات ویژه مدیریت بحران، استقرار آب منطقه‌ای و هلال احمر مستقل در شهرستان، آزاد سازی بستر و حریم رودخانه زشک، راه‌اندازی سیستم هشدار سیل با تکنولوژی جدید، تکمیل راه جایگزین ویژه بحران با کمک‌های مردمی و اعتبارات دولت، تسریع در ابلاغ طرح هادی زشک و جانمایی برای احداث چند مورد جایگاه فرود بالگرد در منطقه از جمله مصوبات این جلسه بود.

برخورد قانونی با متخلفان احتمالی و متجاوزان به حریم رودخانه ضروری است

استاندار خراسان‌رضوی گفت: برخورد قانونی با متخلفان احتمالی و متجاوزان به حریم رودخانه را ضروری است و دادستانی به عنوان نماینده مدعی‌العموم و در راستای اجرای قانون وارد خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی، علی‌رضا رزم‌حسینی در بازدید سه ساعته از روستاهای زشک و ابرده به صورت میدانی آخرین وضعیت بازگشایی و لایروبی رودخانه را بررسی کرد.

وی عنوان کرد: باید تمام ساخت و سازها در حریم رودخانه منطبق با ضوابط آب منطقه‌ای، براساس طرح هادی مصوب و رعایت حریم باشد.

رزم‌حسینی ضمن مطلوب ارزیابی کردن خدمات ارائه شده از سوی دستگاه‌های بحران مدار، بر استمرار این روند تا رفع کامل بحران در شهرستان تاکید کرد، وی افزود: همراهی و همکاری مردم و جدی گرفتن هشدارها و رعایت ضوابط و قوانین را در کاهش خسارات و تسریع در بازگشایی معابر تعیین کننده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

مهدی توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد ظرفیت مهم توسعه و رونق اقتصادی در جنوب استان خراسان رضوی و شمال استان خراسان جنوبی را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این فرودگاه بستری برای حمل‌ و نقل هوایی و جابجایی مسافر در ۱۵ شهر پیرامونی آن فراهم آمده است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: با راه‌اندازی فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد که بعد از ۳۰ سال با پیگیری‌های مجدانه دولت سیزدهم به سرانجام رسید، زمان سفر به تهران به حدود یک ساعت کاهش یافت و آرزوی دیرینه مردم منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد بعد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد و فرودگاه شهدای سبزوار به‌ عنوان سومین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خراسان رضوی با ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در خردادماه پارسال افتتاح و از مهرماه به بهره‌برداری رسید.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اذعان کرد: شرکت هواپیمایی وارش با برقراری پروازهای منظم هفتگی در مسیر تهران ـ گناباد ـ تهران طی ۴۰ پرواز بیش از ۳۹۰۰ نفر مسافر را تاکنون جابجا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری فرودگاه گناباد، ساکنین شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی از جمله گناباد، بجستان، بردسکن، خلیل‏‌آباد، قائن، فردوس، خضری و دشت بیاض، سرایان، خواف و... در زمان کمتر از ۲ ساعت می‌توانند به فرودگاه دسترسی داشته باشند، همچنین این زمان برای ساکنان شهرستان کاشمر در فاصله ۱۲۵ کیلومتری گناباد حدود ۷۵ دقیقه است.

توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در ۶ کیلومتری شمال این شهر و در حاشیه بزرگراه گناباد به تربت‌حیدریه احداث شده که دسترسی سریع و آسان و بدون بار ترافیکی یکی از مزیت‌های نسبی آن است.

وی افزود: از جمله امکانات در این فرودگاه برای مسافران، پارکینگ شبانه‌روزی و ساعتی، تاکسی درون‏‎ شهری و برون‏ شهری با قیمت مناسب، اتاق کودک -کافی شاپ و غرفه عرضه سوغاتی و صنایع دستی شهرستان است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد بیان کرد: افزایش تقاضای سفر هوایی و حمایت مردمی، شرط لازم جهت افزایش تعداد پروازها در هفته است که در صورت تحقق آن، با زیرساخت فعلی ظرفیت برقراری پروازها به‌صورت همه‌روزه در مسیرهای مختلف هوایی را دارد.

وی با بیان اینکه مسافران می‌توانند برای خرید بلیت از سایت‌‏های معتبر اقدام کنند، گفت: راه‌اندازی این فرودگاه بستر توسعه و رونق منطقه در زمینه‌های مختلف را افزایش داده است.

مرحله نخست بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی چهارم خردادماه سال گذشته با حضور رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد. برای تکمیل و بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

فرودگاه شهدای گناباد دارای زمینی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و ۲۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و اکنون به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • مسوولیت جنایات در رفح بر عهده رژیم صهیونیستی و آمریکا است
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است