Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز «محمد دهقان» در خصوص جلسه مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با معاونین وزارت نیرو و مسئولان آبفا استان خراسان‌رضوی که روز گذشته (یکشنبه 96.07.02) در دفتر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ضمن تشکر از زحمات وزارت نیرو و شرکت آبفا، نمایندگان استان دغدغه‌های خود را در خصوص کمبود آب در شهرها و روستاها، عدم اجرای پروژه‌های فاضلاب و بخصوص حل مشکلات و چالش‌های موجود بین شرکت آب منطقه‌ای و مردم است که باعث ایجاد نقاط اصطکاک زیادی بین مردم با این شرکت شده است را بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان این‌که نمایندگان در خصوص زحماتی که برای تامین آب و احداث سدهای مورد نیاز توسط شرکت آب منطقه‌ای استان خراسان تشکر خود را به ایشان ابلاغ کردند گفت: راجع به رفتار این شرکت با مردم خصوصاً در خصوص بستن چاه‌های سطحی که به نوعی بحران در برخی مناطق ایجاد کرده و بدون توجه به خواست مردم، نیاز مناطق و بدون استفاده از مشارکت خود مردم اقداماتی را انجام داده‌اند در این جلسه گفتگو شد و بیان شد که این روش شرکت آب منطقه‌ای هیچ نتیجه‌ای قابل توجهی برای تأمین آب در برنخواهد داشت.

این نماینده مجلس ادامه داد: مهم‌ترین تأکید ما بر مدیریت اجتماعی توسط شرکت آب منطقه‌ای و ایجاد هماهنگی لازم با نمایندگان، مسئولان محلی و فرمانداران و استفاده از مشارکت مردم در حل مسائل مربوط به بحران آب بود.

دهقان با اشاره به این‌که شرکت آب منطقه‌ای با استفاده از ماجراجویی‌ها و برخی زمینه‌ها و فرصت‌هایی که در دادگستری هم ایجاد شده چاه‌های سطحی چند متری را هم پر کرده است تصریح کرد: وقتی بدون مشارکت مردم، حمایت مسئولان محلی چاه های سه متری را پر می کنید طبیعتاً نتیجه ای نخواهد داد. چرا که مردم نمی توانند شاهد خشک شدن درختان خود باشند. لذا این کارها و بحران سازی ها جز ایجاد نارضایتی در مردم و بدبینی ایشان به نظام اسلامی و به ویژه به وزارت نیرو حاصلی در بر نخواهد داشت.

وی افزود: ماهم به ساماندهی و بهینه سازی مصرف آب اعتقاد داریم. اما بعد از گذشت 35 سال که شرکت آب منطقه ای حتی یک اخطار هم به مردم نداده است و به وظیفه ی خود عمل نکرده است، مسدود کردن چاههای سطحی و خشکانیدن باغ های قدیمی و فضای سبزی که مردم سال ها آن را حفظ کرده اند بدون توجه به مسائل اقلیمی و نیازهای منطقه راهکار حل این موضوع نخواهد بود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اظهار کرد: راه حل اساسی حل مشکلاتی که شرکت آب منطقه ای در چند سال اخیر ایجاد کرده، مشارکت خود مردم، همفکری با مردم و بکارگیری ظرفیت های مدیران محلی برای رسیدن به نتیجه مطلوب در ساماندهی این چاهها و سایر موضوعات این شرکت است.

نماینده مردم چناران و طرقبه شاندیز در ادامه به موضوع دیگری راجع به بستر رودخانه که در این جلسه مطرح شده اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرکت آب منطقه ای در این موضوع هم توجه کافی به مسائل اجتماعی نداشته است. سی سال است افرادی به زعم این شرکت گوشه ای از بستر رودخانه را تصرف کرده اند که در این سه دهه گذشته گاهی بارها این زمین ها خرید و فروش شده یا به ارث رسیده است. حالا شرکت آب منطقه ای تصمیم گرفته است بی عملی سی ساله ی خود را جبران کند! که البته اشکالی ندارد اما نه به یکباره بلکه بازهم با مشارکت خود مردم و با حضور فرمانداری ها، بخشداری ها و شوراها بایستی حل شود.

دهقان افزود: شرکت آب منطقه خود را یک طرف موضوع و جدای از مردم نبیند. با این دیدگاه در موضوعات مختلفی که دنبال می کند به نتیجه نخواهد رسید. چراکه این روش نه مطلوب هست و نه مقدور. مطلوب نیست بخاطر اینکه مردم اجازه نخواهند داد که درختانشان خشک شود و باغاتشان از بین برود و البته درست نیست که بعد از چهل سال که شما در وظیفه خود کوتاهی کردید بخواهید بحران ایجاد کنید. مقدور هم نیست چرا که مردم شبانه می توانند چاه دیگری حفر کنند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات دیگر و اظهار امیدواری از نتایج بدست آمده در این جلسه خاطر نشان کرد: ماهم در کنار شرکت آب منطقه ای خواهیم بود به شرط آنکه این شرکت خود را جدای از مردم نداند و با مشارکت مردم، با مدیریت اجتماعی و با همکاری جمعی به انجام وظیفه خود و خدمت رسانی بهتر به مردم قدم بردارد.

دهقان یادآور شد: قطعاً از کسانی‌که به دنبال زیاده‌خواهی و اشراف منابع آبی و سوءاستفاده از این فرصت باشند حمایت نخواهیم کرد و لازم است با این افراد به طور جد برخورد شود.

900

محمد دهقان چناران و طرقبه شاندیز استان خراسان رضوی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین