Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: انسداد چاه‌های سطحی در خراسان رضوی روش مناسبی برای تامین آب نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، محمد دهقان در زمینهجلسه مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با معاونان وزارت نیرو و مسئولان آبفا استان خراسان رضوی اظهار داشت: در این جلسه با تشکر از زحمات وزارت نیرو و شرکت آبفا، نمایندگان استان دغدغه‌های خود را در مورد کمبود آب در شهرها و روستاها، عدم اجرای پروژه‌های فاضلاب و به ویژهحل مشکلات و چالش‌های موجود بین شرکت آب منطقه‌ای و مردمکه سببایجاد نقاط اصطکاک زیادی بین مردم با این شرکت شدهرا بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه نمایندگان در زمینهزحماتی که برای تامین آب و احداث سدهای مورد نیاز توسط شرکت آب منطقه‌ای استان خراسان تشکر خود را به ایشان ابلاغ کردند گفت: راجع به رفتار این شرکت با مردم به ویژهدر مورد بستن چاه‌های سطحی که به نوعی بحران در برخی مناطق ایجاد کرده و بدون توجه به خواست مردم، نیاز مناطق و بدون استفاده از مشارکت خود مردم اقداماتی را انجام داده‌اند در این جلسه گفت‌وگو شد و بیان شد که این روش شرکت آب منطقه‌ای هیچ نتیجه‌قابل توجهی برای تامین آب در برنخواهد داشت.

دهقان ادامه داد: مهمترین تاکید ما بر مدیریت اجتماعی توسط شرکت آب منطقه‌ای و ایجاد هماهنگی لازم با نمایندگان، مسئولان محلی و فرمانداران و استفاده از مشارکت مردم در حل مسائل مربوط به بحران آب بود.

وی با اشاره به اینکه شرکت آب منطقه‌ای با استفاده از ماجراجویی‌ها و برخی زمینه‌ها و فرصت‌هایی که در دادگستری هم ایجاد شده چاه‌های سطحی چند متری را هم پر کردهتصریح کرد: وقتی بدون مشارکت مردم، حمایت مسئولان محلی چاه‌های سه متری را پر می‌کنید طبیعتاً نتیجه‌ای نخواهد داد. چرا که مردم نمی‌توانند شاهد خشک شدن درختان خود باشند. لذا این کارها و بحران‌سازی‌ها جز ایجاد نارضایتی در مردم و بدبینی به نظام اسلامی و به ویژه به وزارت نیرو حاصلی در بر نخواهد داشت.

وی افزود: ماهم به ساماندهی و بهینه سازی مصرف آب اعتقاد داریم. اما بعد از گذشت 35 سال که شرکت آب منطقه‌ای حتی یک اخطار هم به مردم ندادهو به وظیفهخود عمل نکرده، مسدود کردن چاه‌های سطحی و خشکانیدن باغ‌های قدیمی و فضای سبزی که مردم سال‌ها آن را حفظ کرده‌اند بدون توجه به مسائل اقلیمی و نیازهای منطقه راهکار حل این موضوع نخواهد بود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اظهار داشت: راه حل اساسی حل مشکلاتی که شرکت آب منطقه‌ای در چند سال اخیر ایجاد کرده، مشارکت خود مردم، همفکری با مردم و بکارگیری ظرفیت‌های مدیران محلی برای رسیدن به نتیجه مطلوب در ساماندهی این چاه‌ها و سایر موضوعات این شرکت است.

دهقان در ادامه به موضوع دیگری راجع به بستر رودخانه که در این جلسه مطرح شده اشارهو گفت: متاسفانه شرکت آب منطقه‌ای در این موضوع هم توجه کافی به مسائل اجتماعی نداشته،30سال است افرادی به زعم این شرکت گوشه‌ای از بستر رودخانه را تصرف کرده‌اند که در این سه دهه گذشته گاهی بارها این زمین‌ها خرید و فروش شده یا به ارث رسیده واکنونشرکت آب منطقه‌ای تصمیم گرفتهبی‌عملی سی سالهخود را جبران کندکه البته اشکالی ندارد اما نه به یکباره بلکه بازهم با مشارکت خود مردم و با حضور فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و شوراها بایدحل شود.

دهقان افزود: شرکت آب منطقه خود را یک طرف موضوع و جدای از مردم نبیند. با این دیدگاه در موضوعات مختلفی که دنبال می‌کند به نتیجه نخواهد رسید. چراکه این روش نه مطلوب استو نه مقدور. مطلوب نیست بخاطر اینکه مردم اجازه نخواهند داد که درختانشان خشک شود و باغاتشان از بین برود و البته درست نیست که بعد از 40سال که شما در وظیفه خود کوتاهی کردید بخواهید بحران ایجاد کنید. مقدور هم نیست چرا که مردم شبانه می توانند چاه دیگری حفر کنند.

انتهای پیام/

R41347/P1486/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید