Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علایی روز یکشنبه در نشست تدبیر آب استان خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در مدیریت کشور و از جمله در بخش آب دو نگاه پررنگ اما متفاوت وجود دارد که نگاه نخست بر مبنای مدیریت انحصاری دولت است.
وی ادامه داد: نگاه دیگر اما معتقد است باید تشکلهای مردم نهاد و قانونی هر بخشی در اداره کشور نقش آفرین باشند هر چند که حاکمیت باید نقش انحصاری و کارت قرمز خود را در مدیریت در اختیار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: تشکلهای مردم نهاد و قانونی که دغدغه حل معضل آب را دارند تشکلهای قانونی کشاورزان، صنعتگران و دانشگاهیان هستند که باید تصدیگری بخش آب به این تشکلها واگذار شود.
وی افزود: تحولات بخش آب نشانگر اموری است که زیر پوست جامعه در حال انجام می باشد. نهادهای قانونی در کنار تشکلهای مردم نهاد باید به یک توازن و تعادل در تقسیم کارها و امور برسند.
علایی ادامه داد: هم اکنون به علت مصرف بی رویه آبهای زیرزمینی و تداوم پدیده خشکسالی غرب دشت مشهد دچار یک متر افت زمین شده و کیفیت آب این بخش از دشت مشهد نیز به شدت در حال کاهش است.

دبیر نظام صنفی کشاورزی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: جرائم سخت کنتورهای چاههای آب کشاورزان را خفه کرده است.
علی اصغر صفائیان افزود: از ایرادهای سد دوستی عدم مطالعه درست پیش از انجام کار بود بگونه ای که بر روی یک رودخانه مرزی سدی بزرگ ساخته شد بدون اینکه یک پروتکل برای بهره برداری بسته شود.
وی ادامه داد: سالهایی که آب این سد سرریز بوده از آب آن به ایران هم داده می شد چون ناچار بودند اما از سال 1392 هفت دوره است که به کشاورزی شهرستان سرخس یک قطره از این آب داده نشده است.
دبیر نظام صنفی کشاورزی خراسان رضوی گفت: دولت افغانستان هم علاوه بر سد سلمی، در حال ساخت دو آب بند دیگر بعد از این سد است که ورودی آب سد دوستی را به شدت دچار اختلال می کند.
وی افزود: معتقدیم خروجی منابع آب زیرزمینی شهرستان سرخس به سمت ترکمنستان است اما تعدادی از کارشناسان دولتی خلاف این نظر معتقدند که خروجی منابع آب زیرزمینی ترکمنستان به سمت سرخس می باشد و کشاورزان سرخسی از آب ترکمنستان استفاده می کنند که در این صورت باید پرسید فلسفه کنتورهای آبی که بر روی چاههای کشاوری این منطقه گذاشته شده چیست.
منابع زیرزمینی آب در خراسان رضوی با کسری مخزن یک میلیارد و 200 میلیون مترمعکبی در سال مواجه است. چاهها و منابع زیرزمینی سهم 80 درصدی در تامین آب شرب استان شش میلیون نفری خراسان رضوی دارند.
1922/1858**خبرنگار: کامیار اسماعیل پور **انتشاردهنده: حسین کریم زاده

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی

اعتمادآنلاین نوشت: یحیی گل‌محمدی، سرمربی قبلی پرسپولیس که در میانه فصل استعفا داد، گزینه اصلی هدایت تراکتور است. با این وجود و در حالی که هم باشگاه تراکتور و هم یحیی گل‌محمدی مذاکرات رسمی را تأیید کردند، هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده و فعلاً تراکتور توسط حمید مطهری دستیار سابق یحیی در پرسپولیس مدیریت می‌شود. در این بین گفته می‌شود مشکلاتی غیرفوتبالی دلیل تأخیر در امضای قرارداد بین طرفین است.

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل تراکتور در مصاحبه‌ای با تأیید وجود برخی مشکلات گفت در این زمینه خود یحیی باید همکاری کند. با این حال، گل‌محمدی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که منع قانونی برای کار کردن در ایران ندارد.

طبق اطلاعاتی که خبرنگار اعتمادآنلاین به دست آورده هر دو طرف درست می‌گویند! هم نصیرزاده که می‌گوید مشکلاتی غیرفوتبالی وجود دارد و هم یحیی که می‌گوید منع قانونی برای کار کردن ندارد. اتفاقاً پیچیدگی ماجرا هم همین‌جاست.

یحیی گل‌محمدی می‌گوید منع قانونی ندارد، چون هیچ نامه رسمی یا حکم قانونی در این زمینه برای او مبنی بر ممنوع‌الکار بودن صادر نشده است. نصیرزاده می‌گوید مشکلاتی وجود دارد، چون برخی نهاد‌های خاص در استان آذربایجان شرقی به صورت شفاهی با مربیگری یحیی گل‌محمدی در تراکتور مخالف هستند.

در همین زمینه، اطلاعات رسیده به خبرنگار اعتمادآنلاین حاکی از آن است که گویا محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور و برخی مدیران تیم با امام جمعه شهر تبریز هم دیدار کردند تا با وساطت او مشکل برطرف شود و نهاد‌های مخالف مجوز کار گل‌محمدی را صادر کنند، اما این ملاقات به نتیجه خاصی ختم نشده است.

یک منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، نهاد‌های مذکور از یحیی گل‌محمدی خواسته‌اند تعهدنامه‌ای را امضا کند تا بتواند مشغول کار شود. از جزئیات این تعهدنامه خبری در دست نیست، اما یحیی گل‌محمدی با امضای آن مخالفت کرده است. این منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، تعهدنامه‌ای که مقابل یحیی گذاشته‌اند مثل همان تعهدنامه‌ای است که ابتدای فصل مقابل جواد نکونام قرار دادند تا با امضای آن بتواند مجوز نشتسن روی نیمکت استقلال را به دست بیاورد و سرمربی استقلال آن را امضا کرد.

حال باید دید طی روز‌های آینده آیا مشکل یحیی گل‌محمدی برطرف می‌شود یا خیر.

دیگر خبرها

  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده